HotoNet

HotoNet eshte nje nga ISP me te sukseshme ne fushen e telekomunikacioni ne Shqiperi. Themeluar ne Librazhd .Sot shtrihet ne qytetet e Librazhdit dhe Prrenjasit ku ofron sherbim interneti me cilesi te larte dhe cmime konkuruese.

site templates free download

Paketat e Internetit 

Kontaktoni:

libcom11@gmail.com, 069 754 8362Udhezues rreth incidenteve >

Matni shpejtesine e internetit tuaj